RSS

Lélek Kapu Indiai Kulturális Fesztivál - Eger, 2013.09.29
2013. szeptember 23.


2013.09.29-én megérkezik Hozzád is a  Lélek-kapu Fesztiválturné, a 20 éves Krisna-völgy programsorozat nagyszabású utazófesztiválja. A turné Magyarország legnagyobb városaiban mutatja be Krisna-völgy lelki atmoszféráját.

Egész napos családi élményt kínálunk. Lesz itt kirakodóvásár, táncbemutató, öko-piac, horoszkóp készítés és sok sok zene. A gyerekekről sem feledkeztünk meg. Színes, szórakoztató programokkal várjuk a legkisebbeket is.

Ne habozz, élvezni fogod, gyere el!

Részletek

Részletek a csatolt meghívón és az alábbiakban:

Időpont

2013.09.29, vasárnap - Kapunyitás 10 órakor

Helyszín:

Bartakovics Béla Közösségi Ház - Eger, Knézich Károly u. 8.

Programok:

Igyekeztünk úgy összeállítani az eseményt, hogy mindenki találjon valami izgalmasat és akár hosszabb időt is el lehessen tölteni a "kapun" túl.

Folyamatos színpadi programok keretében zene-, tánc-, és jógabemutató, izgalmas előadások várják a hallgatókat. Az előadókkal személyesen is el lehet beszélgetni, hisz mindegyiknek lesz egy saját kis szekciója. Így például lesz főzőbemutató, folyamatosan lehet kipróbálni a jóga jótékony hatását, lehet kérdeznünk az asztrológustól, de a Bhakti-jóga hétköznapi gyakorlásának rejtelmeibe is bepillanthatunk.Lesz vegetáriánus ételkóstoló és sokféle árus, melyek száma még most is bővül. Természetesen a legkisebbekre is gondoltunk, külön gyerekprogram várja őket.

A belépés díjtalan! 
 
 
 
 
  © Magyarorszagi Krisna-tudatu Hivok Kozossege
Web design by Web4Future