RSS

Paradicsomcsatni
2006. szeptember 29.


PARADICSOMCSATNI

(6 személyre)

1 kg paradicsom

3 dl pirospaprika

3 evőkanál ghí

1 kiskanál cukor

2 kiskanál római kömény

2 csípős füzérpaprika

2 kiskanál tört koriander

Tegyük fel a vizet egy edénybe. Amikor forr, dobjuk bele néhány percre a paradicsomokat, majd vegyük ki a vízből és húzzuk le a héját, végül daraboljuk fel. A felvágott paradicsomot tegyük egy edénybe és főzzük kis lángon. Egy serpenyőben melegítsük fel a ghít, pirítsuk meg benne a köményt majd a füzérpaprikát (darabokban), míg füstölni kezd a paprika, és megbarnul. A pirított fűszereket, a koriandert, a pirospaprika cukrot és a sót keverjük a fövő paradicsomhoz. Addig főzzük, míg a paradicsom szét nem fő.





 
 
 
 
 
  © Magyarorszagi Krisna-tudatu Hivok Kozossege
Web design by Web4Future